Culevit, 180 Tablete - Regenerator si Anticancerigen Natural

Culevit tablete
Culevit tablete de la CaliVita este un regenerator, antitumoral si anticancerigen natural, indicat in procesele tumorale maligne si persoanelor care sufera de o boala a ficatului. Ingredientele active ale suplimentului alimentar Culevit sunt aminoacizii şi vitaminele, care participă la funcţionarea normală a organismului. Tabletele de Culevit au un efect deosebit ca roborante sau regeneratoare ale organismului în caz de boală sau în perioada de convalescenţă.
Pret Culevit (180 tablete), TVA inclus: 153,78 Lei
Cantitate

Prezentare detaliata a produsului Culevit (180 tablete) de la CaliVita:

Suplimentul Culevit este un regenerator, antitumora si anticancerigen natural. Substanţele active ale acestui produs sunt aminoacizii cu diferite structuri chimice (metionină, fenilalanină, triptofan, arginină, histidină, tirozină); vitaminele (vitamina C, B2, B6, B7) şi intermediarii intracelulari (acidul malic) şi nucleobazele (adenina), care sprijină eficient procesele fiziologice importante din organism şi funcţionarea normală a sistemului imunitar şi a metabolismului. Pe baza studiilor ştiinţifice şi a experienţei empirice, produsul Culevit poate fi utilizat cu eficienţă după operaţii şi accidentări, în perioada de convalescenţă, pentru regenerarea organismului.

Studiile au aratat ca frecventa bolilor canceroase este din ce in ce mai mare, acestea constituind astazi o adevarata problema de sanatate publica. Romania, din pacate se afla pe primele locuri pe plan mondial, ca frecventa a proceselor tumorale maligne. Sansele de insanatosire in cancer sunt destul de reduse, iar tratamentul clasic este greu de suportat, cu multiple efecte secundare, iar rezultatele nu sunt nici pe departe satisfacatoare. In toata lumea, oamenii de stiinta si cercetatorii cauta o solutie pentru aceasta problema.

Dupa o lunga activitate stiintifica, biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit ca in organismul nostru exista un sistem special de aparare impotriva aparitiei formatiunilor tumorale. Rezultatele acestui cercetator au avut un mare rasunet in lumea mondiala, munca sa fiind apreciata in special in domeniul cercetarilor legate de procesele tumorale.

Concluzia la care s-a ajuns in urma cercetarilor este ca tendinta de malignizare se datoreaza unui metabolism celular aberant, diferit de cel al celulelor normale. In timp ce celulele normale utilizeaza strict numai moleculele de hrana de care au nevoie, celulele canceroase folosesc toata cantitatea de elemente nutritive care le sta la dispozitie.

Acestea au un comportament similar maracinilor, care se inmultesc mult mai rapid decat iarba sau alte plante inconjuratoare, faptul in sine fiind posibil numai prin captarea elementelor nutritive ale plantelor (organismelor) din jur. Acelasi lucru se poate spune si despre celulele tumorale. Pana la un anumit punct, caracteristica de acaparare a tuturor elementelor nutritive avantajeaza celula tumorala in lupta ei haotica pentru resurse; in schimb, in anumite conditii, lacomia ei ii poate determina moartea, fapt ce salveaza celulele sanatoase de la degenerare. Prin preluarea unei cantitati prea mari de anumite molecule nutritive, se declanseaza un mecanism natural de autodistrugere a celulelor dereglate. Pentru ca fenomenul sa se produca, moleculele nutritive respective trebuie sa fie permanent in cantitate suficienta in sange.

Biochimistul Kulcsar Gyula a studiat in jur de 100 de molecule existente in sistemul circulator, dintre care numai 16 s-au dovedit a avea efect asupra celulelor degenerate. Printre acestea se gasesc aminoacizi, vitamine si glucide. Este interesant de remarcat ca substantele componente trebuie sa fie intr-o anumita proportie pentru ca amestecul sa fie eficient. De asemenea, actiunea lor este optima doar in cadrul acestei mixturi, in timp ce componentele luate separat nu au dovedit vreun efect asupra evolutiei tumorilor. Amestecul declanseaza autodistrugerea culturilor de celule tumorale, neavand insa nici un efect asupra celulelor normale.

Conform teoriei biochimistului Kulcsar, ca urmare a unei alimentatii necorespunzatoare, scade cantitatea substantelor utile din sange, acestea nemaiputand declansa autodistrugerea celulelor canceroase. Daca insa asiguram zilnic un aport corespunzator in complex de substante nutritive anti-tumorale, concentratia lor sangvina va fi intotdeauna suficienta pentru condamnarea celulelor degenerate.

Dupa ce practica a demonstrat valabilitatea acestei ipoteze, s-a deschis calea consumului de preparate naturale continand aceste substante. Culevit este un produs care, prin efectul sau atat preventiv cat si combativ, intervine in apararea integritatii organismului si contracareaza atacurile celulelor tumorale.

Substanţele active ale tabletelor de Culevit se găsesc şi în alimentele pe care le consumăm zilnic (însă în proporţii diferite), prin urmare şi persoanele sănătoase pot consuma produsul. Culevit poate fi un supliment alimentar eficient pentru cei care ţin cură de slăbire sau alte diete stricte.

Un flacon de Culevit de la CaliVita contine 180 de tablete, la pretul de 160,16 lei, cel mai mic pret de distributie. La orice comanda de produse beneficiati de consultanta Gratuita, de specialitate, in vederea administrarii produselor.

O tableta de Culevit contine:

Arginină 78,39 mg
 
Fenilalanină 33,04 mg
Histidină 31,03 mg
 
Vitamina C 30 mg
Metionină 29,84 mg
 
Acid malic 23,47 mg
Triptofan 15,32 mg
 
Adenină 2,26 mg
Tirozină 1,27 mg
 
Piridoxină (vitamina B6) 1 mg
Riboflavină (vitamina B2) 0,8 mg
 
Biotină 0,03 mg

Mod administrare:

3 x 2 tablete pe zi.

Recomandat pentru: