Detox Patch ( 12 pliculeţe )

Detox Patch ( 12 pliculeţe )
Unul dintre efectele secundare ale dezvoltării rapide a civilizaţiei moderne este că organismul se încarcă cu toxine zi de zi. Din nefericire, nu putem evita contactul cu mediul poluat, cu substanţe, medicamente şi alimente dăunătoare. Acestea sunt parţial eliminate din organism, dar o mare parte a lor se poate şi acumula. Detox Patch le îndepărtează din corp cu ajutorul înţelepciunii medicinii orientale.
Preţ TVA inclus: 132,11 Lei
Cantitate

Detox Patch - înţelepciunea orientală întâlneşte tehnologia occidentală

Detox Patch acţionează după trei principii sinergice:

Substanţele sale active, din surse de cea mai înaltă calitate, complet naturale, au fost selectate cu atenţie, pe baza calităţilor lor de a îndepărta toxinele acumulate. La baza tehnologiei transdermice stă atracţia naturală. Aceasta permite componentelor din Detox Patch să extragă uşor, dar eficient, toxinele din organism.

Celălalt principiu pe baza căruia funcţionează acest produs este lumina infraroşie la distanţă (FIR), mai exact procesele benefice pe care aceasta le induce. Experimentele au demonstrat că lumina infraroşie stimulează circulaţia şi ajută la eliminarea toxinelor şi a reziduurilor din organism. Mai mult, FIR este pusă în legătură cu o serie de procese de regenerare. Componentul natural turmalină din Detox Patch emană FIR într-un mod natural, sprijinind procesul de detoxificare.

Reflexologia estică este al treilea factor responsabil de efectul benefic al produsului. Se bazează pe principiul conform căruia activarea anumitor nervi şi puncte de reflex specifice, în special de pe tălpi, poate avea un efect benefic asupra altor părţi ale organismului şi asupra sănătăţii, în general. Stimulând tălpile, Detox Patch sprijină capacitatea de detoxifiere şi autovindecare a organismului, conform principiilor reflexologiei orientale.

Toxinele prezente în organism au, de obicei, o densitate moleculară mai mare decât alte componente naturale ale sistemului nostru cardiovascular. Aceste impurităţi coboară, de regulă, în membrele inferioare; prin urmare, pliculeţele trebuie aplicate pe zona în care concentraţia de toxine este cea mai probabilă.

Produsele naturiste CaliVita sunt de cea mai inalta calitate si foarte eficiente.

Compoziţie:

Ciuperca Agaricus organică
 
Turmalină
Ginseng siberian
 
Rădăcină de Achyranthis
Platicodon grandiflorum
 
Sevă de bambus şi chiparos
Caragana sinica
 
Artemisia iwayamogi
Rădăcină de Paeoniae rubrae
   

Mod folosire:

Cu ajutorul foliei adezive, fixaţi pliculeţul pe talpă şi purtaţi-l cel puţin 8 ore. Se recomandă a se folosi în timpul nopţii.

Recomandat pentru: