Energy And Memory ( 90 tablete )

Energy And Memory ( 90 tablete )
Datorită compoziţiei sale, Energy & Memory sprijină desfăşurarea normală a proceselor din organism, chiar şi în cazul stresului fizic şi mental prelungit. Luptă eficient împotriva proceselor negative apărute ca rezultat al stresului. În acelaşi timp, energizează, împrospătează organismul şi vă oferă o doză de energie pentru a face faţă cu mai multă uşurinţă obstacolelor de zi cu zi!
Preţ TVA inclus: 79,86 Lei
Cantitate

Energy And Memory - Cu mintea limpede

Guarana
Principala substanţă activă a guaranei este cofeina, care, aşa cum ştim cu toţii, accelerează procesele metabolice şi producerea de energie; ajută la menţinerea unei stări normale de alertă. Poate creşte performanţa fizică, forţa musculară şi rezistenţa la sportivi.

Lecitina, colina
Ambele substanţe ajută la funcţionarea optimă a sistemului nervos. Pe lângă aceasta, lecitina are un efect benefic şi asupra sistemului cardiovascular. Colina este o substanţă esenţială pentru transmiterea impulsurilor nervoase.

Vitamina E
Fiind antioxidant, joacă un rol important în protecţia acizilor graşi polinesaturaţi împotriva oxidării, ajutând astfel la menţinerea funcţionării normale a celulelor.

Vitamina C
Are o acţiune antioxidantă, este necesară pentru funcţionarea normală a sistemului nervos, participă la formarea ţesutului conjunctiv şi, prin urmare, ajută la menţinerea sănătăţii pielii, gingiilor, oaselor şi cartilajelor.

Zincul
Participă la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Este indispensabil pentru diviziunea celulară normală, funcţia sexuală, participă la menţinerea structurii sănătoase a pielii.

Seleniul
Este esenţial pentru metabolism, pentru procesele de producere a energiei, sprijină funcţionarea normală a sistemului imunitar, precum şi a hormonilor glandei tiroide. Datorită puternicului său efect antioxidant, amplifică protecţia celulelor împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.

Magneziul
Joacă un rol important în funcţionarea echilibrată a sistemului nervos şi este, de asemenea, necesar pentru funcţionarea normală a muşchilor. Este indispensabil pentru activitatea enzimelor şi menţinerea echilibrului calciu-potasiu în organism.

Produsele naturiste CaliVita sunt de cea mai inalta calitate si foarte eficiente.

Compoziţie / tabletă:

Colină 200 mg
 
Extract de guarana 100 mg
Lecitină 100 mg
 
Vitamina C 60 mg
Magneziu 50 mg
 
Vitamina E 10 mg
Zinc 5 mg
 
Seleniu 20 mcg

Mod administrare:

3x1 tablete zilnic.

Observaţii:

  • A se consuma cu precauţie dacă se administrează în acelaşi timp şi alte produse cu cofeină!
  • A se evita în timpul sarcinii şi alăptării.
  • În caz de boli cardiovasculare, consultaţi-vă în prealabil medicul!

Recomandat pentru: