Liver Aid ( 100 capsule )

Liver Aid ( 100 capsule )
Ficatul este un organ de o importanţă majoră, o "uzină" care funcţionează întotdeauna la capacitate maximă. Are o sarcină dublă: pe de o parte, sintetizează substanţele benefice şi importante pentru organism, pe de altă parte, descompune substanţele dăunătoare din organism, adică detoxifică. Datorită importanţei sale majore, acest organ trebuie protejat cu multă atenţie.
Preţ TVA inclus: 154,22 Lei
Cantitate

Liver Aid - Protecţie suplimentară

Ficatul este organul cel mai mare din organism şi, din punctul de vedere al metabolismului, cel mai complex. Majoritatea proceselor de detoxifiere au loc aici şi, în acelaşi timp, tot aici sunt sintetizate o serie de substanţe importante pentru organism (de exemplu, proteine, vitamina A, unii factori de coagulare sanguină, bila etc.). Ficatul este, de asemenea, şi un important depozit de vitamine.

Pe parcursul vieţii, ficatul trebuie să facă faţă multor provocări. Printre acestea se numără anumite substanţe chimice (pesticide, vopsele, solvenţi), medicamente (de exemplu, anumite antibiotice) etc. Efectele adverse ale excesului de alcool sunt binecunoscute şi, din nefericire, foarte frecvente; de asemenea, nici inflamarea infecţioasă a ficatului (hepatita) cauzată de anumite virusuri nu este o afecţiune foarte rară. Fiindcă ficatul îndeplineşte un rol foarte important, trebuie să acordăm o mare atenţie protejării acestui organ. Prin urmare, primul pas trebuie să fie prevenţia. Regenerarea celulelor hepatice este sprijinită, în primul rând, de aminoacizii care conţin sulf (metionină, cistină, cisteină), dar în epoca modernă în care trăim – din cauza poluării mediului înconjurător, a efectelor secundare ale consumului de droguri, excesului de alcool – protejarea ficatului şi prin alţi aminoacizi, cum ar fi, de exemplu, arginina, este foarte importantă. Suplimentele alimentare moderne pentru protecţia ficatului sunt de mare ajutor pentru cei care vor să îşi menţină sănătatea, dar al căror ficat este în permanenţă suprasolicitat.

Pe lângă aminoacizii care protejează ficatul (L-arginina, L-cisteina, L-ornitina, metionina), şi celelalte ingrediente ale produsului intervin în menţinerea sănătăţii acestui organ. Cromul poate influenţa metabolismul carbohidraţilor, proteinelor şi grăsimilor, accentuând efectul insulinei; carnitina participă la metabolismul celular şi la procesele de producere a energiei. Seleniul este un antioxidant eficient. Silimarina este, de asemenea, cunoscută de sute de ani pentru efectele sale benefice asupra ficatului şi vezicii biliare.

Produsele naturiste CaliVita sunt de cea mai inalta calitate si foarte eficiente.

Compoziţie / capsulă:

L-arginină 100 mg
 
L-cisteină 100 mg
L-ornitină 100 mg
 
Metionină 100 mg
Acid alfa-cetoglutaric 100 mg
 
L-carnitină 50 mg
Colină 25 mg
 
Extract de silimarină 15 mg
Acid alfa-lipoic 12,5 mg
 
Crom 25 mcg
Seleniu 10 mcg
   

Mod administrare:

3-6 capsule zilnic.

Recomandat pentru: