Natural Hgh Support ( 90 tablete )

Natural Hgh Support ( 90 tablete )
După vârsta de 30 de ani, producţia hormonului de creştere scade brusc, iar acest lucru afectează nefavorabil o serie de procese din organism. Masa musculară se reduce, activitatea fizică scade etc. Acelaşi lucru se întâmplă şi în caz de stres prelungit. Cu Natural HGH Support de la CaliVita puteţi sprijini în mod natural organismul, intervenind benefic în funcţionarea sa normală.
Preţ TVA inclus: 106,15 Lei
Cantitate

Natural Hgh Support - Celor veşnic tineri

Odată cu trecerea timpului, producţia hormonului de creştere scade în mod natural. Pentru a elimina efectele neplăcute care decurg de aici, mulţi apelează la suplimente sintetice. Aceasta are însă o serie de efecte negative, prin urmare multe persoane o evită. HGH Support NU conţine hormon de creştere sintetic, ci doar ingrediente naturale, de cea mai înaltă calitate, care stimulează secreţia naturală a hormonului de creştere din organism. Eliberarea hormonului de creştere este sprijinită de aminoacizii arginină, ornitină, lizină şi de acidul gamabutiric (GABA), responsabil de transmiterea stimulilor nervoşi. Acţionează sinergic cu vitaminele B6 şi C, crom şi lecitină. Acelaşi efect îl are şi Vicia faba major – bobul mare.

Hormonul de creştere produs natural în organism acţionează benefic, fără niciun efect secundar. Hormonul de creştere sprijină funcţionarea normală a sistemului imunitar, accelerează sinteza proteinelor, prin urmare influenţează benefic construcţia musculară, deci este ideal şi pentru sportivi. Poate fi folosit şi de persoanele în vârstă pentru a evita reducerea masei musculare. Se recomandă tuturor persoanelor de peste 30 de ani care nu suferă de diabet sau dereglări hormonale şi în special celor care au o activitate fizică regulată.

Produsele naturiste CaliVita sunt de cea mai inalta clitate si foarte eficiente.

Compoziţie / tabletă:

Piroglutamat de L-arginină 133,33 mg
 
L-lizină HCl 100,00 mg
GABA 100,00 mg
 
Extract de Vicia faba major 83,33 mg
L-ornitină HCl 66,66 mg
 
Lecitină 61,66 mg
Vitamina C 40,00 mg
 
L-glicină 16,66 mg
Piridoxină (vitamina B6) 2,00 mg
 
Crom 4,00 mcg

Mod administrare:

3 tablete, cu o oră înainte de culcare.

Observaţii:

  • Natural HGH Support trebuie consumat întotdeauna pe stomacul gol!
  • Produsul nu este recomandat persoanelor sub 25 de ani, diabeticilor sau celor cu dereglări hormonale!

Recomandat pentru: