New Life Multivitamin ( 120 tablete )

New Life Multivitamin ( 120 tablete )
Necesarul de vitamine şi minerale al femeilor gravide şi mamelor care alăptează este mult mai crescut decât în alte perioade ale vieţii. Un aport optim de vitamine este important nu doar pentru menţinerea sănătăţii mamei, ci şi pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului. New Life Multivitamin este un amestec de vitamine si minerale special formulate pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor nutritionale ale mamelor insarcinate
Preţ TVA inclus: 65,34 Lei
Cantitate

New Life Multivitamin - La începutul unei noi vieţi

O condiţie obligatorie pentru ca sarcina să decurgă normal şi copilul să se dezvolte sănătos este un consum adecvat de nutrienţi vitaminici şi minerale de către mamă. Necesarul de vitamine şi minerale al femeilor gravide creşte în perioada sarcinii. În a doua jumătate a sarcinii, datorită activităţilor fiziologice deosebit de intense din organism, necesarul de fier creşte. În acelaşi timp, se înregistrează şi creşterea necesarului de vitamina C, care, pe lângă faptul că ne protejează sistemul imunitar, sprijină şi absorbţia fierului. Acidul folic este indispensabil pentru diviziunea celulară normală şi dezvoltarea sănătoasă a tubului neural al fătului, precum şi pentru producerea de sânge. Necesarul de vitamine B creşte cu circa 25-30%.

Gravidele au nevoie, de asemenea, de o cantitate sporită de calciu, pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor şi dinţilor fătului. Acelaşi lucru este valabil pentru magneziu, care ajută la formarea normală a oaselor şi dinţilor şi este responsabil de menţinerea balanţei calciu-sodiupotasiu din organism. În special în cazul unei sarcini planificate, trebuie să consumăm o cantitate adecvată de vitamine şi minerale nu doar pe perioada sarcinii, ci şi în momentul concepţiei. Astfel, în cazul unei sarcini planificate se recomandă suplimentarea înainte de concepţie!

Produsele naturiste Callivita sunt de cea mai inalta calitate si foarte eficiente.

Compoziţie / tabletă:

Calciu 325 mg
 
Magneziu 112,5 mg
Vitamina C 60 mg
 
Colină 10 mg
Inozitol 10 mg
 
Niacinamidă 9 mg
Zinc 8 mg
 
Vitamina E 7,5 UI
Potasiu 5 mg
 
Acid pantotenic 4 mg
Fier 4 mg
 
Beta-caroten 2,5 mg
Vitamina B2 1 mg
 
Vitamina B6 1 mg
PABA 1 mg
 
Mangan 1 mg
Cupru 1 mg
 
Vitamina B1 0,8 mg
Acid folic 200 mcg
 
Iod 75 mcg
Biotină 60 mcg
 
Crom 25 mcg
Vitamina B12 1 mcg
   

Mod administrare:

2x2 tablete zilnic, în timpul meselor.

Observaţii:

  • Cereţi sfatul medicului înainte de a începe consumul de produse special formulate pentru gravide şi mame care alăptează, în special dacă v-a fost recomandat şi consumul unor alte medicamente sau vitamine!

Recomandat pentru: