Nopalin ( 200 tablete )

Nopalin ( 200 tablete )
Nopalul este un cactus ce aparţine speciei Opuntia; este foarte bogat în vitamine şi minerale şi, datorită conţinutului său ridicat de fibre, ajută la funcţionarea sănătoasă a organismului. Poate fi un supliment ideal în curele de detoxifiere şi de slăbire.
Preţ TVA inclus: 87,45 Lei
Cantitate

Nopalin - Comoara deşertului

Opuntia streptacantha sau Nopalul este un cactus ce creşte în deşert şi are nişte flori minunate; este originar din Mexic şi Statele Unite ale Americii, dar poate fi întâlnit şi în Insulele Canare. Această plantă este bogată în vitamine (C, B1, B2, B3), bioflavonoide şi minerale (potasiu, calciu), sprijinind desfăşurarea normală a proceselor fiziologice. Este, de asemenea, o sursă valoroasă de proteine uşor digerabile. Conţine 17 tipuri de aminoacizi, din care 8 sunt esenţiali, adică nu îi putem obţine decât din surse externe.

Un metabolism normal are un efect benefic şi asupra greutăţii corporale. Acest cactus are un conţinut ridicat de fibre, prin urmare provoacă senzaţia de saţietate şi, astfel, poate reprezenta un supliment eficient şi în cadrul curelor de slăbire. Produsul Nopalin trebuie întotdeauna consumat cu multă apă, pentru ca fibrele din compoziţia sa să se umfle. Prin urmare, Nopalin este un produs excelent pentru digestie, suprimarea apetitului, putând ajuta astfel la normalizarea greutăţii corporale şi la succesul curelor de slăbire.

În Mexic este consumat şi ca aliment, sub formă de salată, garnitură şi în supe.

Compoziţie / tabletă:

Nopal (cactusul pară) deshidratat măcinat 300 mg
   

Mod administrare:

3x2 tablete zilnic, înainte de mese.

Observaţii:

  • Întotdeauna consumaţi Nopalin cu multe lichide, pentru ca fibrele din compoziţie să se umfle şi să provoace senzaţia de saţietate.

Recomandat pentru: