Oxymax ( 60 ml )

Oxymax ( 60 ml )
Viaţa este imposibilă fără oxigen. Organismul nostru poate funcţiona armonios şi echilibrat doar dacă celulele primesc o cantitate adecvată de oxigen. Dacă, dintr-un anumit motiv, la celule ajunge o cantitate mai mică de oxigen decât cea necesară, procesele de producere a energiei care susţin funcţiile vitale sunt afectate. OxyMax poate fi un sprijin excelent pentru furnizarea de oxigen la nivel celular.
Preţ TVA inclus: 186,89 Lei
Cantitate

Oxymax - Izvorul vieţii

Oxigenul stabilizat
O consecinţă a industrializării şi poluării mediului înconjurător este că, în special în oraşele mari, oxigenul din aer nu mai este suficient pentru a acoperi nevoile organismului. Manualele ne spun că procentul de oxigen din aerul respirat este de 21%, însă, în zilele noastre, în special în marile metropole foarte poluate, acest procent este mai mic. În acelaşi timp, organismul nostru este supus şi altor efecte nocive ale civilizaţiei, ceea ce duce la creşterea necesarului de oxigen. Deci, cererea tot mai mare de oxigen se confruntă cu o limitare a sursei de oxigen. În Statele Unite ale Americii au apărut tot mai multe surse biologice de oxigen. Dintre moleculele de oxigen, cea mai eficientă este oxigenul stabilizat, care poate fi folosit de organism sub formă moleculară şi ajunge în fluxul sanguin prin procesul de digestie. Are următoarele proprietăţi:

  • Este deosebit de stabil, nu se descompune nici după ani de zile.
  • În cazul consumului regulat, nu are efecte negative, nu prezintă niciun risc.
  • Nu declanşează activitatea radicalilor liberi.
  • Este utilizat uşor de către organism.
  • Conţine 240000 de molecule de oxigen/ 1 milion de particule.

OxyMax poate ajuta la oxigenarea celulelor şi la îmbunătăţirea metabolismului. Datorită aprovizionării îmbunătăţite cu oxigen, are un efect benefic asupra activităţilor fizice şi a performanţei atletice. Energizează organismul, îmbunătăţeşte procesele fiziologice. Îmbunătăţeşte absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi a extractelor de plante.

Compoziţie:

Apă de izvor cu conţinut de ioni negativi de oxigen stabilizat
   

Mod administrare:

20 de picături de OxyMax în minimum 2 dl de apă, de 3 ori pe zi.

Observaţii:

  • Evitaţi contactul cu ochii şi membranele mucoase!
  • Nu folosiţi produsul nediluat!
  • Urmaţi întocmai instrucţiunile de diluare!

Recomandat pentru: