Livrare coletelor cu produse calivita

Produsele comandate de pe acest site pot fi livrate prin Posta Romana sau prin Curier Rapid.

Taxe de livrare prin Posta Romana sau Curier Rapid

Valoarea coletului [RON] Taxa prin Posta Romana [RON]
1 - 1000 10 ron
>1000 GRATUIT
Taxa poştală include TVA
Valoarea coletului [RON] Taxa prin Curier Rapid [RON]
1 - 1000 20 ron
>1000 GRATUIT
Taxa curierat include TVA

Modalitatea de livrare a coletelor cu produse calivita


Procesarea comenzilor se efectueaza zilnic, cu exceptia zilelor nelucratoare. Timpul in care cumparatorul va ajunge in posesia coletelor depinde de modalitate de expeditie aleasa si poate varia intre 24 si 72 de ore. Toate platile se efectueaza cu plata ramburs ( platiti cand primiti coletul ).


In cazul expedierii prin Posta Romana, la 2-3 zile de la plecarea coletului din depozitul din Timisoara, veti primi in casuta postala un aviz postal care va notifica sosirea pachetului la oficiul postal de care apartineti. Din acel moment puteti merge sa ridicati coletul in termen de maxim 10 zile (cu buletinul de identitate si cu avizul).


Atentie: In multe cazuri, desi coletul sosise la oficiul postal, avizul de instiintare de la Posta Romana nu a ajuns in cutia postala a destinatarului. In cazul in care nu primiti fluturasul de notificare in maxim 3-4 zile de la primirea confirmarii noastre, va recomandam sa verificati personal la oficiul postal de care apartineti sosirea coletului.

Pentru comenzi in valoare mai mare de 1000 lei, livrarea coletelor prin Posta Romana se face GRATUIT.


In cazul expedierii prin Curier Rapid (GLS, Cargus, Fan Curier, Nemo Express) coletul va ajunge la destinaţie în 24-48 ore. În momentul efectuării comenzii este necesar să comunicaţi un număr de telefon pentru a putea fi contactaţi ulterior de către personalul firmei de curierat în vederea livrării coletului.

Pentru comenzi in valoare mai mare de 1000 lei, livrarea coletelor prin Curier Rapid se face GRATUIT.


Comenzile se preiau de luni pana duminica, intre orele 00:00 - 24:00, iar livrarea se face de luni pana vineri intre orele 8 - 16.