SamBurex ( 240 ml )

SamBurex ( 240 ml )
SAMBUREX este un produs indicat pentru întărirea sistemului imunitar, are efect anti-îmbătrânire şi vitalizant. Sucul de Soc negru Samburex este recomandat pentru răceli, pneumonii, bronşite. De asemena, poate ajuta şi în curele de slăbire, ajută la eliminarea toxinelor din circuitul sanguin şi în afecţiunile renale.
Preţ TVA inclus: 128,15 Lei
Cantitate

SamBurex - Suc de soc negru

Socul este una dintre plantele a cărei întrebuinţare este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri. În unele ţări europene era atât de apreciat încât i se atribuiau proprietăţi magice. "Socul magic" apare chiar şi în basmele moderne: Harry Potter, cunoscutul erou al copiilor de pretutindeni îşi învinge duşmanii folosindu-se de Bagheta de Soc.
Socului i-au fost atribuite proprietăţi magice, benefice pentru organism. În medicina tradiţională, acesta era folosit împotriva tusei şi pentru stimularea digestiei, iar în cazul inflamaţiei amigdalelor şi a gâtului era recomandat sub formă de gargară. Este un excelent stimulator al sistemului imunitar, fiind bogat în antioxidanţi (flavonoide, de exemplu) şi având şi un conţinut semnificativ de vitamina C.

SambuRex este un supliment alimentar sub formă lichidă indicat cu precădere pentru fortificarea sistemului imunitar. Ingredientul său principal îl constituie socul negru, însă mai conţine în plus Echinacea şi Astragalus, o plantă foarte mult utilizată în medicina tradiţională asiatică.

Echinacea este una dintre cele mai populare plante din America de Nord. Substanţele din compoziţia sa stimulează funcţionarea sistemului natural de apărare al organismului şi ajută la menţinerea sănătăţii tractului urinar inferior.

Astragalus este o plantă originară din Asia, a cărei rădăcină este folosită în medicina tradiţională chineză de mai bine de două mii de ani ca stimulent al vitalităţii şi energiei vitale (chi). Despre aceasată plantă se crede că ar crea un fel de "scut protector" împotriva îmbolnăvirilor.

Compoziţie / 5 ml:

Extract de soc negru 5000 mg
 
Vitamina C 100 mg
Amestec de plante
(extract de echinacea purpurea; extract de organic echinacea angustifolia; extract de organic astragalus)
130 mg
 
Zinc 5 mg

Mod administrare:

o linguriţă (5 ml) pe zi

Observaţii:

  • În situaţii de sarcină sau alăptare, cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a folosi acest produs!
  • Nu este recomandat copiilor sub 1 an şi persoanelor ce prezintă sensibilitate la plantele din familia cruciferelor.