Cauta produs:

Slabire / Obezitate

Chromium Max 500 ( 100 capsule )
Chromium Max 500 ( 100 capsule ) Curele de slăbire pe care le urmăm şi eforturile noastre de a ne hrăni sănătos sunt adesea sortite eşecului datorită senzaţiei acute de foame sau poftei de dulciuri. Puţini ştiu că motivul acestei „slăbiciuni de moment” poate fi deficienţa de crom sau un aport insuficient de crom. Chromium Max 500, care conţine crom sub o formă ce poate fi utilizat ...
54,78 Lei
Cantitate Detalii
Citrimax And Chromium ( 90 tablete )
Citrimax And Chromium ( 90 tablete ) Greutatea corporală ideală şi frumuseţea unui corp bine proporţionat constituie cheia sănătăţii. Curele de slăbire pot fi eficientizate prin consumul unor suplimente alimentare moderne, ale căror ingrediente active au un efect energizant. Acestea contribuie la succesul curei de slăbire şi, în plus, ne ajută să ne protejăm sănătatea.
64,57 Lei
Cantitate Detalii
Slim Formula ( 90 tablete )
Slim Formula ( 90 tablete ) Slim Formula este un amestec special de ingrediente naturale care sunt menite să ajute in furnizarea de asistenta nutritionale pentru o reducere a tesutului adipos atunci cand este utilizat in asociere cu o dieta calorica corespunzatoare si program de exercitii fizice.
106,15Lei
Cantitate Detalii
Xshape ( 90 capsule )
Xshape ( 90 capsule ) XShape este un supliment alimentar produs de CaliVita care vine în ajutorul persoanelor ce doresc să slăbească. În compoziţia sa găsim substanţe active precum aminoacizi esenţiali, vitamine şi picolinatul de crom. Toate acestea pentru a fi mai în formă şi pentru a avea un corp mai suplu. Consumat in paralel cu un stil de viaţă sănătos, accentuează ...
112,75 Lei
Cantitate Detalii
Figure Shaper ( 60 tablete )
Figure Shaper ( 90 tablete ) Obezitatea este o problemă estetică şi medicală. Astfel, grija pentru siluetă este o preocupare permanentă. Pentru persoanele care îşi doresc un sprijin suplimentar în lupta împotriva kilogramelor în plus, am creat Figure Shaper.Acest produs este unul complex, ale cărui ingrediente active ne pot ajuta la reducerea masei corporale.
131,56Lei
Cantitate Detalii