Cauta produs:

Toate produsele CaliVita

White Willow ( 100 capsule )
White Willow ( 100 capsule ) Scoarţa de salcie albă este utilizată în medicina tradiţională de sute de ani. Salcia albă (Salix alba) este o specie originară din Europa centrală şi de sud, dar creşte şi în America de Nord. Salicin glicozidele, extrase din scoarţa acestui copac, se descompun în acid salicilic în organism.
47,19 Lei
Cantitate Detalii
Xantho Plus ( 90 capsule )
Xantho Plus ( 90 capsule ) Cu toţii am auzit în ultimii ani despre importanţa antioxidanţilor în menţinerea sănătăţii organismului nostru. Antioxidanţii ne protejează, în primul rând,  împotriva radicalilor liberi din organism.
110,44 Lei
Cantitate Detalii
Xshape ( 90 capsule )
Xshape ( 90 capsule ) XShape este un supliment alimentar produs de CaliVita care vine în ajutorul persoanelor ce doresc să slăbească. În compoziţia sa găsim substanţe active precum aminoacizi esenţiali, vitamine şi picolinatul de crom. Toate acestea pentru a fi mai în formă şi pentru a avea un corp mai suplu. Consumat in paralel cu un stil de viaţă sănătos, accentuează ...
112,75 Lei
Cantitate Detalii
Zenthonic ( 946 ml )
Zenthonic ( 946 ml ) Principalul ingredient al produsului ZenThonic este fructul numit mangostana, unul dintre cele mai valoroase alimente pentru cei care trăiesc în junglele din Asia, care îl numesc şi „fructul zeilor”. Chiar dacă în Asia este considerat un fruct sacru, el este aproape necunoscut în America de Nord şi în Europa.
198,5 Lei
Cantitate Detalii
Pagina:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12