Zenthonic ( 946 ml )

Zenthonic ( 946 ml )
Principalul ingredient al produsului ZenThonic este fructul numit mangostana, unul dintre cele mai valoroase alimente pentru cei care trăiesc în junglele din Asia, care îl numesc şi „fructul zeilor”. Chiar dacă în Asia este considerat un fruct sacru, el este aproape necunoscut în America de Nord şi în Europa.
Preţ TVA inclus: 198,5 Lei
Cantitate

Zenthonic - Gustul razelor de soare

Fructul mangosteen este considerat, de populaţia din pădurile tropicale ale Asiei, drept unul dintre cele mai de preţ, fiind denumit şi "fructul lui Dumnezeu". Însă, în America de Nord şi Europa, este încă aproape necunoscut, deoarece în aceste zone clima diferă foarte mult faţă de cea din Asia.

Fructele de mangosteen conţin o cantitate deosebit de mare de xantone - un flavonoid cu puternic efect antioxidant, dar abundă şi în alţi polifenoli şi catechine cu efect antioxidant. Alături de mangosteen, produsul este îmbogăţit cu suc de struguri negri, de afine negre, merişor, căpşuni, zmeură, mere şi pere. Fructele conţin cantităţi mari de enzime, vitamine, oligoelemente, antociani şi alte substanţe biologic-active benefice organismului, cum ar fi acidul elagic, acidul fitic, acidul clorogenic, precum şi fibre vegetale vitale. Fiecare din aceste fructe reprezintă în sine un concentrat de energie solară şi o sursă bogată în substanţe de protecţie şi nutritive. Toate la un loc conţin majoritatea vitaminelor, mineralelor, enzimelor şi fibrelor vegetale de care are nevoie organismul.

Compoziţie:

Suc de Garcinia mangostana
 
Suc de struguri roşii
Suc de căpşuni
 
Suc de merişor
Suc de zmeură
 
Suc de cireşe
Suc de mere
 
Suc de pere
Suc de afine
 
Piure de pere

Mod administrare:

2-6 linguri zilnic.

Recomandat pentru: